Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt de udskårne svampe.
  2. Lad det stege et par min. og tilsæt sovs.
  3. Lad kødet simre i sovsen 5 min., smag til med salt og peber og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rul dejen ud og del den i 2 stykker.
  5. Fordel kødsovsen på den ene halvdel af hvert dejstykke.
  6. Læg tynde skiver ost på kødet og fold dejen over fyldet.
  7. Tryk kanterne sammen med en gaffel og bag pizzaerne 12-15 min.
  8. Servér med salat.
Tips!
Pizza calzone er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge