Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pizzadej: Smuldr gæren i vandet og rør, til den er opløst. Tilsæt salt, olie og gradvist mel. Ælt, til dejen er glat og smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
  2. Form fire små pizzabunde (ca. 1 cm tykke) og læg dem på bagepapir.
  3. Fyld:
  4. Bræk den nederste træede del af aspargesene. Skær dem i stykker på 3-4 cm.
  5. Vend dem i olie og fordél dem sammen med stykker af gedeost på pizzaerne.
  6. Bag dem sprøde ved 225 grader i 15-20 min. Pynt med basilikumblade.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge