Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerVegetarisk
En anderledes og velsmagende pizza.
Pizza med grønkål
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 15 min.
300 g grønkål
1 spsk. olivenolie
Drys:
100 g parmesan
Tilbehør: evt. tomatsalat
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg de 2 pizzadeje på en bageplade med bagepapir.
  3. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
  4. Skyl grønkålen, kassér de grove stilke, og skær grønkålen i strimler.
  5. Steg tomater i olie på en varm pande i et par min. Sluk for blusset, og kom salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og grønkål på panden. Vend det hele godt sammen.
  6. Smør pizzabundene med ricotta, og fordél grøntsagerne fra panden på pizzaerne.
  7. Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til bunden er sprød.
  8. Servér pizzaerne med groftrevet parmesan og fintrevet citronskal over. Servér evt. en tomatsalat til.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri