Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sovs: Pil løget, og skær det i terninger. Skær gulerod og bladselleri i meget fine terninger. Hak hvid-løgsfeddene.
  2. Kom alle ingredienserne til sovsen i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 min. til tyktflydende konsistens. Rør jævnligt i gryden.
  3. Fyld: Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, evt. på en mandolin.
  4. Fordél tomatsovsen over pizzabundene. Fordél kartoffelskiver og peperoni over. Drys revet ost og oregano over, og dryp med olie.
  5. Bag pizzaerne ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min. Lav 2 pizzaer ad gangen, og servér dem rygende varme.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri