Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i.
  2. Ælt dejen ca. 5 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse — ca. 1 time.
  3. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.
  4. Blanchér porrerne i kogende letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
  5. Smør pizzabundene med pesto og læg porrerne ovenpå.
  6. Fordél evt. tynde skiver laks på porrerne og drys med salt, peber og revet ost.
  7. Bag pizzaerne midt i ovnen ved stærk varme 225-250 grader 10-12 min. og servér straks.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri