Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Her er en festlig pizza, der kan bruges til alle døgnets måltider. Pizzabunden bages med tomatsovs, og derefter lægges lækre skiver laks på toppen. Pizzaen er lidt atypisk og uden ost.
Pizza med røget laks
(2 pizzaer)
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: 1 time
Bagetid: 15-20 min.
Ikke fryse-egnet
Pizzadej:
15 g gær
1 spsk olivenolie
ca. 450 g hvedemel
Fyld:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt. Lad den hæve 1 time.
  2. Rul den ud til 2 pizzaer og læg dem på bagepapir på en bageplade.
  3. Smør tomatsovs på pizzabundene og bag ved 250 grader i 15-20 min., til pizzaerne er gennembagte.
  4. Rør cremefraiche med peberkorn. Anret lakseskiverne med cremefraicheblandingen på pizzaerne og drys med dild.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge