Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt.
  2. Lad den hæve 1 time.
  3. Rul den ud til 4 portionspizzaer og læg dem på bagepapir på bage-plade.
  4. Pensl pizzabundene med olie og fordel løg, merian, skinke og tomater på dem. Drys med revet ost.
  5. Bag pizzaerne ved 250 grader i ca. 20 min.
Tips!
Pizza med skinke og cherrytomater er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri