Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dej: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen, til den er smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
  2. Udrul dejen, så den fylder hele ovnens bradepande. Du kan også lave 4 små.
  3. Smør tomatsovsen på dejen.
  4. Skær skinken i skiver, og fordél dem på pizzaen sammen med oliven. Drys med revet ost og oregano.
  5. Bag pizzaen ved 225 grader i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Spis pizzaen med gnavegrønt eller en blandet salat.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge