Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Med færdige pizza- bunde i fryseren er det nemt at bage sin egen pizza. Brug en rest kødsovs eller smør bundene med (færdigkøbt) tomatsovs eller pesto. Top op med rå eller tilberedte grønsager, kogte kartofler, fintsnittet pølse eller skinke, ansjoser eller frisk eller konserveret fisk, og slut af med revet ost.
Pizzabunde
(8-12 bunde)
Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: 1 time
Fryse-egnet
Ingredienser:
50 g gær
4 spsk olivenolie
4 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5 min. og lad den hæve ca. 1 time.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8-12 lige store stykker. Form dem til kugler og rul dem tyndt ud. Læg dem på en plade med bagepapir imellem og frys dem. Pak dem derefter i fryseposer.
  3. Tag de ønskede pizzabunde ud af fryseren og læg dem på bageplader med bagepapir. Fordél fyld og ost på dem og bag dem i en meget varm ovn (250 grader) 12-15 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge