Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Snegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et lille mellemmåltid. Prøv dem også som tilbehør til en salat eller til tomat- eller kartoffelsuppe.
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vand, olie og tomatpuré og tilsæt salt og gradvist hvedemel. Ælt dejen glat og smidig. Lægden i en skål og lad den hæve tildækket ved stuetemperatur ca. 1 time. Ælt dejen igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en firkant på ca. 50 x 30 cm.
  2. Fyld med skinke: Fordel skiver af skinke på dejen. Bland terninger af tomat med hakket løg, hakket eller tørretbasilikum og parmesanost. Læg blandingen i et jævnt lag på skinken. Lad 4-5 cm i den ene ende f dejen være fri for fyld. Krydr dejen medtomatpuré og vælg fyld med skinke eller svampe.
  3. Fyld med svampe: Lad de udblødte svampe dryppe af i en si. Hak svampene og bland dem med knust hvidløg og tomatterninger.Fordel blandingen i et jævnt lag på dejen. Lad 4-5 cm i den ene ende af dejen være fri for fyld. Rul dejen sammen som en roulade og slut af med stykket uden fyld. Tryk dejen godt sammen, og skær den i 14 stykker, ca. 2½ cm tykke.
  4. Hvis lidt af enden af en snegl går løs, trækkes dejsnippen ind under bunden på pizzasneglen. Lad pizzasneglene hæve på bagepapir i ca. 30 min. Sæt dem ca. 20 min. i en 225 grader varm ovn. Når de har bagt 10 min., drysses sneglene med ost. Afkøl lidt på en bagerist.
  5. Pizzasneglene smager godt lune. Skal de fryses, er det bedst at komme dem lune i fryseposer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift:Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge