Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Let og lækkert måltid - servér de lækre brød til frokost eller som en let aftenanretning.
Sådan gør du:
  1. Skyl spinaten og slyng den tør. Steg finthakket skalotteløg og hvidløg bløde med smør ca. 5 min.
  2. Slå æggene ud i 4 kopper og drys med salt og peber. Kog vandet med salt og eddike og skru ned, så det simrer. Hæld æggene i ét ad gangen og saml hviden om blommen med en træske. Lad dem simre 4 min., løft dem op med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.
  3. Vend spinaten i gryden med løg/hvidløg og steg under omrøring, til det falder sammen. Krydr med salt og peber og anret på letristet brød.
  4. Læg æg og skinke over og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri