Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lav lækre pølsepinde med frikadeller, peberfrugt og agurk.
Pølsepind med frikadeller
4 personer
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Stegetid: 10 min.
Frikadeller:
1 tsk salt
2 spsk mel
1 æg
1 dl mælk
Sådan gør du:
  1. Rør det hakkede kød med salt. Rør herefter mel, æg og løg i. Tilsæt mælken. Lad farsen hvile i køleskab ca. ½ time. Rør kværnet peber i. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk.
  2. Form farsen med en dessertske og steg frikadellerne ved middel varme i gyldent smør på panden.
  3. Anretning: Sæt de stegte frikadeller på træpinde skiftevis med pølser, peberfrugtstykker og agurk. Læg pindene over et ovnfast fad og giv dem få min. i en 225 g varm ovn. Server med tomatpuré eller ketchup.
Tips!
Pølsepind med frikadeller er fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri