Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens og skær 2 porrer (ca. 250 g) i tynde ringe. Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 2-3 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl 3 gulerødder (ca. 225 g) og skræl 6 lange strimler, det gøres lettest med en kartoffelskræller. Riv de resterende gulerødder groft.
  3. Læg gulerodsstrimlerne i bunden af en bageform (ca. 20 cm), der er beklædt med bagepapir.
  4. Pisk 4 æg sammen med 1 ½ dl mælk med højst 0,7% fedt, 1 spsk kartoffelmel, 1 tsk tørret timian, salt og peber. Tilsæt porrer og gulerødder.
  5. Hæld ægge-grøntsagsblandingen i formen. Bag timbalen i ca. 40 min. ved 175 grader på midterste rille.
  6. Server timbalen varm, f.eks. til fjerkræ og kød sammen med flere grøntsager.
  7. Rækker til 6-8 personer.
Tips!
25 g soltørrede tomater, der er skåret i mindre stykker, kan tilsættes. Brug i så fald lidt mindre salt.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Grøntsager – let og sundt året rundt' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge