Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Portionspier med laks og grønsager under butterdejslåg
(4 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
evt. 1-2 fed hvidløg
3-4 spsk cremefraiche
1 æg
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft eller 220 grader alm. ovnvarme.
  2. Steg de rensede og fintsnittede porrer bløde og blanke i en gryde med olie og krydr med salt og peber og evt. knust hvidløg. Tilsæt skyllede og slyngede spinatblade eller optøet spinat presset fri for væde, og varm igennem under omrøring. Fordel grønsagerne i 4 ovnfaste portionsskåle.
  3. Skær laksen i tern og krydr dem med salt og peber. Stik dem ned mellem grønsagerne. Rør cremefraiche med sennep, salt og peber og læg en skefuld i hver skål.
  4. Rul dejen ud og udstik den til 4 låg lidt større end de ovnfaste skåle. Prik dem med en gaffel, læg dem på skålene og tryk dem til i kanten.
  5. Pisk ægget sammen med et par skefulde vand og pensl butterdejen 2 gange. Sæt skålene i ovnen 15-18 min. – til dejen er gylden og gennembagt.
Tips!
Pierne kan forberedes uden bagning dagen før og opbevares i køleskab. Pensl dejen endnu en gang, inden de bages – beregn 5 min.’s længere bagetid, hvis de er kolde, når de sættes i ovnen.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri