Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørTærter, pizza og madpandekagerVegetarisk
Lækre små pizzaer - perfekte til picnickurven eller madpakken!
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren ud i lidt af det lunkne vand i en stor skål, og rør med en grydeske, til gæren er opløst. Tilsæt resten af vandet, salt, mel og olie. Ælt dejen glat og smidig. Læg dejen i en skål, og dæk den til med et viskestykke. Lad den hæve ved stuetemperatur ca. en time.
  2. Lav fyldet klar imens. Ælt dejen igennem igen. Tænd ovnen på 225 grader med varmluft. Rul dejen tyndt ud i 8 cirkler til pizzabunde med en diameter på ca. 15 cm. Læg dem på bagepapir.
  3. frugt og oliven på bundene. Hæld saltlagen fra mozzarellaen, og skær den i skiver. Læg en skive på hver pizza og drys med parmesanost.
  4. Bag to plader ad gangen 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Pynt med basilikum.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri