Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sandwich og wraps
Nem og meget velsmagende ret med super mørt kød, der trækkes fra hinanden med 2 gafler. Det tager noget tid at tilberede kødet, men du kan sagtens stege det dagen før.
Pulled pork-burger
(8 personer)
Arbejdstid: 1 time
Marinering: min. 3 timer
Stegetid: 5 timer
Pulled pork:
1 spsk. farin
1 spsk. groft salt
½ spsk. paprika
½ spsk. sennepspulver
1-2 fed hvidløg
Coleslaw:
75-100 g mayonnaise
en smule tabasco
Endvidere:
evt. 1 rødløg
Sådan gør du:
  1. Skær synligt fedt og sener af kødet.
  2. Bland farin med de tørre krydderier og knust hvidløg, og gnid det godt ind i kødet. Læg kødet i en frysepose i køleskabet i min. 3 timer og gerne natten over.
  3. Læg kødet i en stegegryde, og brun det i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Læg låg på, skru ned til 125 grader, og lad kødet stege i ca. 4 timer, til det er meget mørt.
  4. Tag gryden ud af ovnen. Varm op til 225 grader igen. Læg kødet på en bageplade med bagepapir, og steg det sprødt i ca. 10 min. Lad det hvile i ½ times tid, og riv det så i strimler med 2 gafler.
  5. Coleslaw: Skær stokken ud af kålen. Snit kålen meget fint. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Rens peberfrugten, og snit den fint. Skyl persillen, og pluk den i blade, eller hak den groft. Bland grønsagerne i en stor skål.
  6. Rør resten af ingredienserne sammen til en dressing. Smag til med tabasco, salt og peber og vend det i grønsagerne. Lad salaten trække i min. 1 time og gerne til næste dag.
  7. Lun bollerne og fyld dem med kød og coleslaw og evt. lidt fintsnittet rødløg.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge