Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær den i 1½ cm tykke bøffer, og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun bøfferne i ca. 1 min. på hver side i olie på en pande, og steg dem herefter i ca. 3 min. på hver side. Afkøl dem lidt, og skær dem i strimler.
  3. Hak løget, riv gulerødderne, og skær bladselleri og peberfrugt i små terninger.
  4. Svits løg, gulerødder og bladselleri i olie i en gryde et par min. Kom vand og tacosovs ved, og kog op. Lad sovsen simre i 5-6 min. uden låg. Tilsæt bønner, og kog det sammen i et par min. uden låg, rør undervejs. Sovsen skal være meget tykflydende. Smag til med salt og peber.
  5. Læg 4 tortillaer på bagepapir på en bageplade. Fordél halvdelen af den revne ost herpå og derefter sovsen. Fordél resten af osten over. Læg de øvrige tortillaer over, og pensl dem med olie.
  6. Bag quesadillaerne i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min., til de er gyldne. Servér med salat.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri