Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Quiche med grønsager, ost og skinke
(12 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Bagetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet – men bunden kan blive lidt blød
Tærtedej:
175 g hvedemel
1 tsk fint salt
Fyld:
6 æg
2½ dl fløde
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tærtebund: Smuldr smør, mel og salt sammen og saml dejen med æg. Lad dejen hvile i køleskabet 30 min.
  2. Rul dejen ud, beklæd en tærteform, og prik bunden med en gaffel. Tryk siderne godt til kanterne. Bag tærten ca. 10 min. i en 200 grader varm ovn.
  3. Fyld: Kog porrerne ca. 5 min. Lad dem dryppe af. Pisk æggene sammen med fløde, krydr med peber og rør ost og skinke i blandingen.
  4. Hæld det i den forbagte tærte og bag tærten videre ved 175 grader ca. 30 min., til fyldet er stivnet. Servér evt. med grøn salat.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri