Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Makroner: Blend mandler og sukker meget fint i en foodprocessor. Tilsæt gradvist æggehviderne og stop, når det har en passende grødagtig konsistens.
  2. Kom dejen i en sprøjtepose eller en fryse-plastpose, hvor et hjørne er klippet af.
  3. Tryk dejen ud i små klatter på 2-3 cm. Bag dem i ca. 20 min. ved 125 grader.
  4. Syltede rabarber: Bland rabarber med sukker og kartoffelmel i et ovnfast fad.
  5. Hæld appelsinsaft ved og sæt det i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min., til rabarberne er møre.
  6. Afkøl dem og bland med stykker af appelsin. Læg makroner i portionsglas, hæld appelsinsaft i og kom rabarber/appelsinblandingen ovenpå.
  7. Lad glassene trække i et par timer.
  8. Vaniljereme: Pisk mælk med æg, majsstivelse, sukker og vanilje, bring det i kog og pisk konstant i 3-4 min.
  9. Drys cremen med lidt sukker, så den ikke trækker skind.
  10. Afkøl cremen og smag til med appelsinskal. Kom cremen på toppen af triflien lige før servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri