Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Rabarber med smuldredej er en lækker klassiker, børn eller børnebørn kan nemt være med til at lave denne skønne dessert.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær bladene af rabarberne. Skyl rabarberstilkene og skær dem ud i stykker på ca. 1 cm. Læg dem i et ovnfast fad i et lag og drys med sukker.
  2. Dej: Smuldr små stykker smør med mel mellem fingrene, til det ligner revet ost – brug evt. en foodprocessor. Bland med brun farin, hasselnødder og havregryn eller mysli. Fordél dejen over rabarberne. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min., til rabarberne bliver møre og toppen sprød.
  3. Vaniljecreme: Rør yoghurt med flormelis. Flæk vaniljestangen med en lille kniv. Skrab vaniljkornene ud og bland i yoghurten, vend flødeskum i og servér cremen til kagen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri