Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Med sin syrlige, søde og stærke smag er rabarberchutney perfekt til grillet kød, svinekød, fjerkræ og karryretter. Rabarberchutney er også lækkert som smørelse på brødskiver og boller til sandwich med f.eks. koldt kyllingekød eller kolde skiver steg.
Sådan gør du:
  1. Skær bladene og lidt af foden på rabarberstilkene væk og skyl stilkene. Skær dem ud i mindre stykker. Pil skalotteløg og skær dem i mindre stykker.
  2. Kog dem sammen med eddike, farin, sukker og salt i en rummelig gryde.
  3. Tilsæt rabarberstykkerne og kog i ca. 5 min. ved svag varme, til rabarberne lige akkurat er møre.
  4. Tilsæt abrikoser, tynde ringe af chili og sennepspulver.
  5. Chutneyen kan evt. jævnes med lidt kartoffelmel, hvis den er for tynd. Lad chutneyen trække – gerne nogle dage – så den får mere smag.
  6. Chutney kan opbevares ca. 1 måned i køleskab. Der skal tilsættes konserveringsmiddel, hvis den skal opbevares længere.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri