Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør blødt smør cremet med sukker, vaniljesukker og æggeblommer. Bland mel med bagepulver og salt og rør det i smørcremen skiftevis med mælken.
  2. Smør en springform (26 cm) med smør og drys med rasp. Fordel dejen i bunden af formen og glat den med en dejskraber.
  3. Pisk æggehviderne halvstive, tilsæt sukker lidt efter lidt og pisk det til marengs.
  4. Skær de skyllede, aftørrede rabarber i tynde skiver og del de rensede jordbær i kvarter. Vend rabarber, jordbær og grofthakkede mandler i marengsmassen.
  5. Fordel frugtmarengsen oven på dejen og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Dæk evt. kagen med et stykke stanniol undervejs, hvis overfladen begynder at blive for mørk.
  6. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt. Lad den hvile i formen 10 min., før kanten løsnes med en kniv, og formen åbnes. Server kagen afkølet.
Tips!
Pynt evt. med friske jordbær og spiselige blomster.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge