Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Arbejdstid: 30 min. Koge/bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Rul dejen ud og udstik 24 cirkler. Bag som beskrevet under „Linsedej”.
  2. Rør vand og majsstivelse sammen i en gryde og tilsæt fintrevet citronskal og 1 dl citronsaft. Kog det igennem under omrøring og rør sukkeret i.
  3. Tag gryden af varmen og pisk det kolde smør i. Pisk æggeblommerne i og hæld cremen i en skål.
  4. Fordel citroncremen i 12 linseforme foret med linsedej og dæk dem med dejcirkler.
  5. Knib dejen sammen i kanten og bag linserne ved 200 grader i ca. 15 min.
  6. Vend forsigtigt linserne ud af formene og lad dem afkøle på en rist.
Tips!
Cremen kan også bruges som fyld i medaljer eller forbagte linseskaller uden låg.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri