Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Friske rabarber er hovedingrediensen i disse fristende roulader med enten piskefløde og cremefraiche eller en mere fedtfattig variant. Arbejdstid: 30-45 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær de rensede rabarber i skiver og vend dem med sukker og evt. fintrevet ingefær. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og bag rabarberne i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
  3. Læg husblassen i blød i koldt vand. Tag rabarberne ud af ovnen. Knug vandet af husblassen og smelt den i rabarberne. Lad rabarberne afkøle. Skru ovnen op på 250 grader.
  4. Pisk æggene meget luftige med sukker (ca. 5 min. med en håndmikser). Sigt de to slags mel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen.
  5. Fordel dejen jævnt på et stykke bagepapir i en bradepande og bag rouladebunden i ca. 5 min. Vend kagen ud på et stykke sukkerdrysset papir, dæk den med et fugtigt viskestykke og lad den afkøle.
  6. Til fløderoulade:
  7. Bland cremefraiche, piskefløde, flormelis og vanilje i en skål og pisk det til skum. Vend forsigtigt rabarberne i cremen. Træk bagepapiret af rouladebunden og bred rabarber eller rabarberflødecreme ud på den.
  8. Rul sammen og stil kagen koldt indtil servering.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge