Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dej: Bland mel, sukker og salt og hak det kolde smør i. Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg, pak den ind og sæt den i køleskab i mindst 1 time.
  2. Rabarber: Giv sukker, vand, citronskal, 1 spsk citronsaft og kanel et opkog i en gryde. Vend halvdelen af rabarberstykkerne i og lad dem simre under forsigtig omrøring, til de lige er møre (ca. 5 min.). De må endelig ikke koge ud.
  3. Læg dem over i et dørslag over en skål og lad dem dryppe af. Gentag med resten af rabarberstykkerne. Hæld den afdryppede væske tilbage i gryden og kog den ind til ca. det halve. Tag den af varmen, tilsæt udblødt husblas og lad den afkøle.
  4. Creme: Pisk flødeost, piskefløde, sukker og vanilje til en tyk og luftig creme. Sæt den i køleskab.
  5. Tærtebund: Rul dejen ud på et meldrysset bord og læg den i en tærteform (24-26 cm).
  6. Prik bunden med en gaffel og sæt den i fryseren i 20 min. Tænd ovnen på 200 grader.
  7. Læg et stykke bagepapir og nogle tørrede bønner på tærtebunden og bag den midt i ovnen i ca. 15 min. Tag bagepapir/bønner af og bag tærtebunden yderligere ca. 10 min. Stil den til afkøling på en rist.
  8. Tærten: Læg tærtebunden på et fad og fyld den med flødeostecreme.
  9. Læg de afdryppede rabarber på cremen og dryp rabarbersiruppen over. Servér straks.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge