Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rabarberkompot: Skær bladene og lidt af foden på rabarberstilkene væk og skyl dem. Skær dem ud i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Bland rabarberstykkerne med sukker og tilsæt evt. kornene af vaniljestangen og den tomme stang. Dæk fadet med sølvpapir, og sæt det i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader, til rabarberne er møre, men ikke mosede.
  2. Triflicreme: Flæk vaniljestangen og kom kornene og den tomme vaniljestang i en gryde med mælk, sukker, æggeblommer og majsstivelse. Pisk det godt sammen. Kog cremen under omrøring i ca. 4 min. Si cremen over i en skål. Drys cremen med sukker, så den ikke trækker skind. Sæt den i køleskabet. Når cremen er kold, fjernes vaniljestangen, og cremen vendes med letpisket flødeskum.
  3. Saml rabarbertriflien: Læg makroner i bunden af et portionsglas og hæld lidt portvin over. Læg et lag rabarberkompot på og lad det trække 1 times tid. Læg kold triflicreme øverst i glasset og drys med hakkede pistacienødder og servér straks.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri