Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørKalorielet


Kalorier: 272 kcal
Protein: 19 g 28%
Kulhydrat: 42 g 67%
Fedt: 1 g 5%
Kostfibre: 8 g
Sådan gør du:
  1. Råkost: Bland gulerod, rødkål og æble sammen. Rør citronsaft og sødemiddel sammen og hæld dressingen over råkosten.
  2. Bland ingredienserne til ferskenmarinaden sammen og hæld den over frugten. Lad den trække i 10 min. Varm en grillpande op og grill frugterne på begge sider. Pisk ingredienserne til cremen sammen.
  3. Start med råkosten og servér de grillede ferskner med skyrcremen som dessert.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge