Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En god gammel kending i luksusudgave
Regnbuestykker
(ca. 12. stykker)
Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 10 min.
Frysetid: 1 time
Fryse-egnet
Chokoladebunde:
125 g sukker
Sådan gør du:
  1. Bunde: Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
  3. Hak mandler eller nødder til fint mel i en foodprocessor.
  4. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Vend smeltet chokolade og nøddemel i massen og smør den ud på en bageplade med bagepapir til en rektangel ca. 30 x 40 cm. Sæt pladen i ovnen i 18-20 min.
  5. 5. Mærk, om kagen er gennembagt og vend den ud på sukkerdrysset papir. Rul den jævnt flad med en kagerulle, træk forsigtigt bagepapiret af og lad kagen afkøle.
  6. Sæt isen i køleskabet og lad den blive blød som softice.
  7. Skær kagen ud i 2 bunde, der passer i en form ca. 18 x 26 cm. Læg et stykke bagepapir i formen og derefter en kagebund. Læg et lag is, glat overfladen og frys 30 min. Læg et nyt lag is, glat overfladen og frys igen 30 min. Læg det sidste lag is, glat overfladen og læg den anden kagebund over. Tryk den let til og sæt formen i fryseren mindst 1 time.
  8. Vend iskagen ud af formen og skær den i rektangler eller kvadratiske stykker. Pak dem ind i frysefilm eller poser, indtil de skal nydes.
Tips!
Hvis du ikke har en ismaskine, kan du anvende opskriften til nougatparfaitis på side 18-19. Udelad nøddekrokanten og lav ½ portion med vanilje, ½ portion tilsat jordbærpuré af 125 g jordbær og 3 spsk sukker og ½ portion vendt med 150 g smeltet chokolade. Frys hvert lag mindst 1 time.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri