Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Romescosovs er en klassisk katalansk (spansk) kold sovs, der er god til skaldyr, kød og grønsager.
Sådan gør du:
  1. Steg hele hvidløgsfed og brød gyldent i olivenolie (1-2 min.). Rist mandler og/eller nødder på en pande 2-4 min. og hak dem i en foodprocessor.
  2. Tilsæt brød, hvidløg, afdryppede peberfrugter og tomater samt fintsnittet chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Kør det jævnt og tilsæt afdryppet olie og saft (fra peberfrugter og tomater). Smag til med vineddike, finthakket persille eller basilikum, salt og peber og juster evt. konsistensen med olivenolie
  4. Anret rejerne med sovsen i små glas. Pynt evt. med persille eller basilikum og server med ristet brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri