Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Ribbensteg med æbler og jordskokker
(6 personer)
Arbejdstid: 1 time.
Koge/stegetid: 1 time og 45 min.
Ikke fryse-egnet
½ spsk olivenolie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tjek, at sværen er ridset korrekt, helt ned til kødet – også ude i siderne. Gnid salt og timian ned mellem sværene og læg stegen på en rist over en bradepande. Læg 1 æble og 1 løg skåret i kvarter i bradepanden og hæld ¾-1 liter vand ved. Sæt det hele i ovnen, tænd på 200 grader og lad det stege 5 kvarter. Tilsæt mere vand, hvis bradepanden koger tør.
  2. Skræl jordskokkerne og skær dem i grove stykker. Vask eller skræl æblerne og skær dem i kvarter uden kernehus. Vend æbler og jordskokker med olivenolie, timianblade, salt og peber.
  3. Løft risten af bradepanden og si fonden over i en gryde (pres evt. æble og løg gennem sigten). Bred æbler og jordskokker ud i bradepanden, sæt risten med stegen oven på igen og sæt det i ovnen ca. 20 min. – til sværen er sprød og grønsagerne møre.
  4. Jævn sovsen og smag til med salt og peber. Skær stegen i skiver og anret med æbler og jordskokker. Giv kogte kartofler og sovs til.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri