Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Ricottatærte
(6 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnet
2 spsk flormelis
100 g smør
100 g kvark
Fyld:
250 g ricotta
2 æg
50 g rosiner
Drys:
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i mel og flormelis og bland kvark i. Saml dejen. Hvis den er for blød, må der æltes lidt mere mel i. Lad dejen hvile koldt en halv times tid.
  2. Fyld: Rør ricotta med sukker og rør æggene i. Bland de øvrige ingredienser i.
  3. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform med den udrullede dej. Kom fyldet i.
  4. Bag tærten ved 185 grader i 30 min.
  5. Drys tærten med sigtet flormelis og evt. lidt fintrevet citronskal, før den serveres.
Tips!
Ricotta er en mager friskost, som kan købes i de fleste danske supermarkeder.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge