Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
En hjemmelavet kringle er dejlig på ethvert kaffebord. Fyldet i kringlen er marcipan og nødder, som gør den ekstra lækker.
Rigmors kringle
Sådan gør du:
  1. Rør 50 g gær ud i 1 dl mælk.
  2. Smuldr 150 g smør i 300 g mel.
  3. Lav en fordybning i melblandingen, og kom gærvæden heri.
  4. Tilsæt 1 æg, 1 spsk sukker og 1/4 tsk salt. Ælt dejen godt.
  5. Tilsæt yderligere 25- 50 g mel.
  6. Stil dejen tildækket til hævning 30 min.
  7. Rul dejen ud til et aflangt stykke ca. 70 cm langt. Rør 100 g reven marcipan sammen med 1 æggehvide og 75 g hakkede nødder til fyld.
  8. Fordel fyldet ned langs midten af dejstykket. Saml dejen om fyldet, læg dejen på sammenføjningen, og form den til en kringle.
  9. Lad kringlen efterhæve 15 min. Pensl med æg og drys med perlesukker og hakkede nødder.
  10. Bag kringlen i ca. 40 minutter i en 200 grader varm ovn.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri