Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Den klassiske risalamande har her fået et ekstra twist og blevet til en creme brulée.
Risalamande a la creme brulée
4-6 personer
Grød:
1,5 dl vand
3 dl mælk
1⁄4 tsk salt
1 1/2 spsk sukker
Endvidere:
2 1⁄2 piskefløde
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 140 grader. Tilbered grøden:
  2. Skyl risene i koldt vand, kom dem i en gryde med vand og giv dem et opkog. Rør rundt og tilsæt den flækkede vaniljestang, mælk og salt. Giv det et opkog under omrøring, og lad så grøden simre under låg i ca. 35 min. Rør sukker i grøden og hæld den i en skål til afkøling.
  3. Pisk æg og vaniljefløde let sammen i en skål og pisk lidt af den varme grød i. Rør det op i den varme grød og rør resten af fløden i. Tilsæt mandler (og evt. 1 hel) og fintrevet citronskal.
  4. Fordél riscremen i 4-6 lave, ovnfaste skåle og sæt dem i ovnen i 30 min. Lad dem afkøle og sæt dem i køleskab. Drys rørsukker over cremen og gratinér dem under grillen i 2-3 min. eller brug en lille gasflamme til at gratinere med. Overfladen skal blive til en tynd hinde af sprød karamel.
Tips!
Desserten kan bages dagen i forvejen og blot gratineres inden servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri