Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Julen er en fest for den hjemmelavede mad, og i juledagene spiser vi nærmest hele tiden. Nyd den skønne mad og hav en rigtig god jul!
Sådan gør du:
  1. 10 min. i en tykbundet gryde. Tilsæt salt og mælk, og bring det i kog. Rør jævnligt over hele bunden af gryden. Kog grøden færdig i ca. 45 min. Drys grøden med sukker på overfladen, og lad den blive kold. Tilsæt flormelis.
  2. Fyld:
  3. Pisk fløden med kornene fra vaniljestangen til skum. Tilsæt citron- og limeskal. Vend det i den helt kolde risengrød med mandelsplitter − helst lige inden servering. Smag til med citron- og limesaft og flormelis. Kom evt. en hel mandel i risalamanden til vinderen af mandelgaven.
  4. Drys risalamanden med appelsin- og limeskal og mandelsplitter lige før servering.
  5. Citrussovs:
  6. Pisk appelsinjuice sammen med majsstivelse i en gryde. Kog i ca. 4 min. under omrøring. Pisk Grand Marnier i.
  7. Servér risalamande med citrussovs. Lav evt. en marcipangris til mandelgave.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge