Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog ¾ dl grødris (ca. 50 g), 1 dl vand, 4 dl letmælk og ½ flækket vaniljestang til grød ved svag varme ca. 40 min.
  2. Lad grøden blive kold og tag vaniljestangen op.
  3. Skold, smut og hak 10 mandler (ca. 10 g) og bland dem i den kolde grød. Smag til med sødemiddel.
  4. Pisk 1 dl piskefløde til skum og vend det i grøden. Tilsæt evt. 1 hel smuttet mandel.
  5. Stil desserten koldt til serveringen. Giv kirsebærsovs til.
  6. Kirsebærsovs: Bring 2 dl syltede kirsebær og saft uden tilsat sukker i kog.
  7. Rør ½ spsk kartoffelmel ud i 1 dl vand. Tag de kogende kirsebær fra varmen og rør kartoffelmelsjævningen i. Smag til med sødemiddel (svarende til ca. 20 g sukker).
Velbekomme!
Foto: Opskrifterne er fra „Julemad – kager og konfekt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge