Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Klassisk juledessert med kirsebærsovs.
Sådan gør du:
  1. Kog risene i et par min. i vandet. Tilsæt mælk og flækket, udskrabet vaniljestang (gem kornene). Lad det koge ved svag varme i ca. 50 min. under låg. Rør nogle gange undervejs, så grøden ikke brænder på.
  2. Tag vaniljestangen op, og rør sukkeret i grøden. Afkøl grøden.
  3. Skold, smut og hak mandlerne (gem 1 hel mandel). Rør hakkede mandler og vaniljekorn i grøden.
  4. Pisk fløden til skum, og vend det i risalamanden i en skål. Stil den tildækket i køleskabet til den skal serveres.
  5. Kirsebærsovs: Varm kirsebær og lage op i en gryde. Rør majsstivelsen ud i koldt vand, og rør det i. Kog sovsen kort igennem, og afkøl den. Servér risalamanden med kirsebærsovsen.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri