Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skønt alternativ til den klassiske ris a la mandé.
Risdessert med tørrede frugter
4-5 personer
Arbejdstid: 30 min.
Afkøling: ca. 2 timer
Kogetid: ca. 55 min.
Ikke fryse-egnet
100 g grødris
1 dl vand
6 dl mælk
2 spsk sukker
50 g rosiner
Drys: syltet orangeskal (hakket)
Sådan gør du:
  1. Kog vand og grødris i ca. 10 min. i en tykbundet gryde. Tilsæt salt og mælk og bring det i kog. Rør jævnligt over hele bunden af gryden. Kog grøden i ca. 45 min., til risene er kogt ud.
  2. Drys sukker på grødens overflade og lad den blive kold. Rør grøden sammen med orangeskal, rosiner og dadler.
  3. Pisk fløden til skum sammen med vaniljekorn og vend sammen med grøden. Drys med orangeskal.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri