Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Risengrød må der til, når julen nærmer sig. Her får du den helt klassiske opskrift på nissens yndlingsgrød - husk at lave ekstra meget, så er der også til ris a la mande eller klatkager!
Risengrød med tørret frugt
4 personer
Arbejdstid: ca. 10 min.
Kogetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
2 dl vand
1,2 liter mælk
tørrede frugter:
100 g rosiner
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog vand og ris i en tykbundet gryde i ca. 10 min. Hæld mælken i, og bring grøden i kog under omrøring. Rør jævnligt over hele bunden, så grøden ikke brænder på.
  2. Kog ved svag varme ca. 45 min. Kog de tørrede frugter med i grøden de sidste 10 min. Smag risengrøden til med salt, og servér risengrøden med smørklat og kanelsukker.
Tips!
Kog risengrøden op og sæt gryden ind under dynen eller pak den ind i et par tykke tæpper og lad den stå ca. 2 timer, til risene er møre. Grøden skal pga. bakterier spises inden for en time. Kog risengrøden et par min. inden servering.
Velbekomme!
Foto: Illustrattion: Ida Gantriis/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge