Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør den kolde grød med sammenpisket æg, fintrevet citronskal, vaniljekorn og sukker. Tilsæt mandler og form massen til kugler. Læg dem i køleskabet i ½ time. Dyp kuglerne i sammenpisket æg og tril dem i rasp.
  2. Bag dem i varm olie (175 grader), til de er gyldne og sprøde (3-5 min.). Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og servér dem med kold eller varm kirsebærsovs eller syltetøj.
Tips!
Tips: Man kan forme risene omkring et lille stykke mørk chokolade eller syltet frugt, så der er en overraskelse indeni. Risfrikadeller er ikke fryse-egnede. Tips: Rismassen kan også steges med eller uden panering på en pande med smør.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge