Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørVegetarisk
Skøn risotto med grønsager - kan bruges både som en let forret og som lækkert tilbehør til f.eks kødretter og fisk.
Risotto med forårsgrønsager
4 personer
Arbejdstid: 50 min. (rør hyppigt, mens risottoen koger)
Stege/kogetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet
25 g smør
Sådan gør du:
  1. Steg skalotteløgene klare i smør i en tykbundet gryde og tilsæt risene. Lad risene opsuge smørret. Tilsæt vin og hæld kogende bouillon eller vand i lidt efter lidt.
  2. Kom timianbuketten i gryden. Lad det hele småkoge i ca. 40 min. under låg. Rør jævnligt, og tilsæt ekstra vand, hvis risottoen er meget tør. Tag timianbuketten op, tilsæt asparges og forårsløg og kog videre i ca. 5 min. under omrøring.
  3. Bland ærter og det revne ost i risottoen til sidst. Smag til med salt og peber. Anret risottoen i skåle og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge