Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Risotto med persillerod og pesto
(2 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
Persillepesto:
1 bdt persille
Tilbehør:
evt. brød
Sådan gør du:
  1. Steg persillerødder, løg og hvidløg blankt i en gryde med smør eller olie. Vend risene i og tilsæt bouillonen.
  2. Giv det et opkog, skru ned for varmen og lad risottoen simre mør uden låg i ca. 20 min. Rør rundt af og til og tilsæt evt. lidt mere bouillon (eller vand) om nødvendigt.
  3. Lav pestoen imens: Skyl persillen meget grundigt og pluk den fri for stilke. Hak persille og nødder fint i en hurtighakker eller stød dem i en morter og tilsæt olien. Smag til med salt og peber.
  4. Tilsæt osten, når risene er møre, og konsistensen er cremet. Smag til med salt og peber og anret på 2 tallerkner.
  5. Drys pestoen over og giv evt. lidt brød til. Servér som grøn hovedret til 2 personer eller tilbehør eller forret til 4 personer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri