Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
En indisk inspireret risret med et eksotisk drys af kokos.
Sådan gør du:
  1. Kog risene som angivet på emballagen. Fuldkornsris har længere kogetid end hvide ris.
  2. Rør olie med garam masala eller karry. Tilsæt eddike, og krydr med salt og peber. Lad dressingen stå og trække.
  3. Snit forårsløg, peberfrugt og bladselleri i små stykker.
  4. Rist kokosmel gyldent på en tør pande under omrøring.
  5. Bland de varme eller lune ris med dressingen, de snittede grøntsager, hakket persille og halvdelen af kokossen. Smag til med salt og peber. Drys resten af den ristede kokos på toppen, og pynt med blade af bladselleri.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge