Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm olien i en gryde og rist karryen. Tilsæt risene, og lad dem opsuge olie. Tilsæt vand og salt og bring det i kog.
  2. Læg kyllingebryst i en si, krydr med lidt salt og peber, og sæt sien over gryden med kogende ris. Damp kødet under låg ca. 12 min., til det er gennemvarmt.
  3. Smag på risene, om de er færdige, og kog evt. lidt videre. Sluk, kom bønnerne i, og lad dem trække i de varme ris 5-10 min.
  4. Pluk eller riv det kolde kyllingekød – det trevler let, hvis det bliver skåret. Bland kyllingekød og evt. grofthakkede mandler i rissalaten, og smag til med salt og peber. Lad rissalaten køle af.
  5. Hvis den kommer i madkurven lun, skal den spises inden for et par timer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge