Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Her serveres den friske salsa sammen med laks, men du kan sagtens sætte den til grillstegte svinekoteletter eller kylling i stedet.
Ristet laks med nektarin-salsa
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min
Ingredienser:
½ tsk. paprika
½ spsk. olie
Salsa:
1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Salsa:
    Vask nektarinerne, udsten dem, og skær dem i små terninger. Rens peberfrugten, og skær den i terninger. Befri chilien for frø og mellemvægge, og hak den fint. Pil og hak rødløg og hvidløg. Vend det hele sammen, og tilsæt fintrevet limeskal, 1 spsk. limesaft, sukker, salt og koriander. Lad salsaen trække i 20 min.
  2. Krydr laksestykkerne med paprika, salt og peber, og steg dem på en varm pande med olie eller på en varm grill i 3-4 min. på hver side.
  3. Servér laks med salsa og det valgte tilbehør.
Tips!
Brug også salsaen som fyld i en salat: Skyl og slyng blandede grønne salatblade, og vend sammen med nektarinsalsa. Servér evt. med lidt feta eller mozzarellaost.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge