Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Rist rodfrugterne i stedet for at koge dem – det giver en helt fantastisk smag til denne suppe, der er tilberedt med karry og kokosmælk.
Ristet rodfrugtsuppe
8 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bage/kogetid: 45 min.
Ingredienser:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. karry
1 dåse kokosmælk
ca. 1 liter grønsagsbouillon
Sådan gør du:
  1. Rens rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend dem med olivenolie, limesaft, karry, salt og peber.
  2. Bred rodfrugterne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 35 min. De skal være helt møre.
  3. Blend grønsagerne med kokosmælk og bouillon, og varm suppen igennem i en gryde. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér i kopper eller skåle med et drys peanuts og koriander.
Tips!
Du kan erstatte karry og limesaft med lidt finthakket rosmarin Ristet rodfrugtsuppe er fryseegnet. og hvidløg, og blende suppen uden kokosmælk – beregn ca. 1¼ liter bouillon. Rund evt. af med lidt piskefløde eller cremefraiche 38 %.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri