Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog rødbederne møre i ca. 40 min. (afhængig af størrelse). Smut skrællen af (se tips her på siderne). Skær rødbederne i både og bland med ost, valnødder, olie og eddike.
  2. Ostekiks: Smuldr en blanding af de to slags mel, bagepulver og peber med smør. Tilsæt ost og saml dejen med æg.
  3. Tril dejen til 25 kugler, og læg dem på 2 bageplader med bagepapir. Bag dem i ca. 8 min. ved 175 grader, til de er sprøde. Afkøl på en bagerist. Servér rødebedesalaten med ostekiks.
Tips!
Smut skrællen af rødbederne
Kog rødbederne i ca. 40 min., til de er møre. Hæld kogevandet fra og læg rødbederne i koldt vand. Skær rodenden af og smut skrællen af med fingrene. Skær rødbederne i mindre stykker eller skiver.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge