Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Krydret rødbedesuppe i selskab med møre kyllingelår.
Sådan gør du:
  1. Kom kylling i en stor gryde og dæk med koldt vand. Kog op og skum urenheder væk.
  2. Tilsæt salt og skum igen. Tilsæt krydderier og suppeurter. Lad kyllingen koge i ca. 45 min., til den er mør.
  3. Tag kyllingen op, køl den af og pil kødet fra benene.
  4. Lad suppen koge videre i ca. 30 min. med kyllingebenene.
  5. Si suppen og kog den ind (ca. 1¼ liter), til den smager kraftigt og godt.
  6. Kog suppen i 4-5 min. med bladselleri, tilsæt rødbede og smag til med lidt rødbedelage.
  7. Tilsæt kyllingekødet, til den rygende varme suppe, lige før servering. Servér med brød og evt. cremefraiche.
Tips!
Rødbedesuppe er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge