Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

SupperVegetarisk
Smuk suppe, der både kan serveres varm eller kold.
Sådan gør du:
  1. Kog rødbederne i saltet vand i ca. 45 min. under låg. Pil skindet af dem, og skær rødbederne i terninger.
  2. Kom rødbede og æble skåret i terninger, fintrevet peberrod, citronsaft og æblemost i en blender, og blend til jævn konsistens. Hæld martini, fintrevet citronskal og revet løg i, og blend, til suppen er ensartet. Smag til med salt og peber, og justér evt. konsistensen med mere æblemost. Den skal være ret tyk.
  3. Opvarm suppen (eller servér den iskold), og hæld den i 4 skåle. Servér med 1 skefuld cremefraiche, revet citronskal, hakket persille og brødcroutoner.
  4. Tip: Peberrod er meget forskellig i styrke, så smag den til ad flere ombæringer, så du undgår at overdosere.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri