Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær rødkålen i både uden stok og snit den meget fint – gerne på et skarpt rivejern.
  2. Vend kålen sammen med 1 tsk salt og lad den trække 30 min.
  3. Skræl æblerne og udbor kernehusene. Skær æblerne i små stykker.
  4. Giv eddike og sukker et opkog og tilsæt æblestykkerne.
  5. Lad det få et hurtigt opkog og hæld det over i en stor skål.
  6. Vend kålen i lidt ad gangen og tilsæt grofthakkede valnødder. Krydr med peber.
  7. Dæk skålen med film og stil salaten koldt mindst 1 døgn og gerne længere.
  8. Salaten kan holde 1 uge i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri