Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend de rensede rødspætter i en blanding af mel og karry.
  2. Varm smørret på panden, steg fiskene i ca. 5 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
  3. Steg bacon sprødt på panden, og læg det på køkkenrulle. Bræk det i mindre stykker, bland det med hakket dild og purløg, og drys det på fiskene.
  4. Salat: Vask og afdryp salaten, riv bladene i mindre stykker, og kom dem i en skål. Skær avocado i tern og snackpeber i mindre stykker, og bland det i salaten. Halvér kapersbærrene, og kom dem i.
  5. Dressing: Pisk citronsaft, olie og finthakket hvidløg sammen, og dryp dressingen på salaten.
  6. Servér de stegte rødspætter med salat, kartofler og citronbåde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri